Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Carpenter, Electrician, Plumber, Civil Worker, Repair, Fitter, Electrician, Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Carpenter, Electrician, Plumber, Welder | Fitter, AC, Fridge
More info about this Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Easy Fix Handy Solutions India Private Limited will provide a salary in the range of 5000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Easy Fix Handy Solutions India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Easy Fix Handy Solutions India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Ac, Carpenter, Electrician, Fitter, Fridge, Plumber, Welder.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2ND FLOOR, F-3/36, SECTOR-11, ROHINI, Delhi, 110085..
8. What are the timings of this job?
Ans. Easy Fix Handy Solutions India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:00 PM | Monday to Sunday
Read more