Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Jhotwara
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc.
More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Virtual Sakha will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Virtual Sakha expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Virtual Sakha does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jhotwara , Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Virtual Sakha expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more