Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Sitapura
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Flyers, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw
More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to have the following skills: Corel draw.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor, Govindam TowerOpposite to Vivacity mall, Akshaya Patra chorahaJagatpura,Jaipur, 304802.
8. What are the timings of this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more