Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing
More info about this Car Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saji auto works will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saji auto works expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saji auto works expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Saji auto works expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Saji auto works RTO road near Andheri RTO Andheri west 4400058.
8. What are the timings of this job?
Ans. Saji auto works expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday | Rotational off
Read more