Go To Customer Places And Install/Repair A Tradesperson Specializing In Electrical Wiring Of Buildings, Transmission Lines, Stationary Machines, And Related Equipment. Skills Needed : Electrician
More info about this Electrician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vicky Electrician will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vicky Electrician expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vicky Electrician expects the candidate to have the following skills: Electrician.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dube Nagar, Chandrakiran Nagar, Nagpur, Maharashtra 421306.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vicky Electrician expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more