Responsible For Repairing Cars And Troubleshooting. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing
More info about this Car Mechanic/Technician 5Y-Expernce Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Minerva Motors And Company will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Minerva Motors And Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Minerva Motors And Company expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Minerva Motors And Company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Minerva motors and company No16,13Across,2nd Block,Tyagarajanagar Bangalore 560050.
8. What are the timings of this job?
Ans. Minerva Motors And Company expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more