Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Greenwich Airconditioning Services will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indralok complex shop no 3 next to hotel rama Krishna lonavla 410406.
8. What are the timings of this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more