Description - Water Purifier Service Technician We Will Provide You Bike. Petrol And Bike Maintenance. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Aquaguard
More info about this Water Purifier Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.R Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.R Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.R Services expects the candidate to have the following skills: Aquaguard.
6. How much experience is required for this job?
Ans. M.R Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kolshet upper village near canara bank,near tmc maidan ,opposite mariaai mandir pincode : 400607 thane west.
8. What are the timings of this job?
Ans. M.R Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more