Responsible For The Manufacturing, Installation, Commissioning, And Decommissioning Of Reverse Osmosis Systems Ranging From 100 Lph To 5000 Lph. Aquaguard
More info about this Ro Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Tech RO will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Tech RO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Tech RO expects the candidate to have the following skills: Aquaguard.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: near keser plaza, link road, Bagru, Jaipur-303007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Tech RO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more