Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Chembur East
Working Hours :
8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Develop Lesson Plans And Teach Foundational Skills To Young Learners. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Art Craft, Pre-Primary, Nursery | Languages : Marathi, Hindi, English
More info about Preschool Coordinator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shemrock Preschool Chembur will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shemrock Preschool Chembur expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shemrock Preschool Chembur expects the candidate to have the following skills: Art craft, Computer, English, Hindi, Marathi, Nursery, Pre-primary.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shemrock Preschool Chembur expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Block Chembur, Shop No. 1 3, Ground Floor, Henry Apartment, Wadhavli Road, behind Ashish Theatre, Chembur, Mumbai, Maharashtra 400071.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shemrock Preschool Chembur expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more