Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kurla West
Working Hours :
3.00 - + p.m.part time
Additional Info
Teach Students Grammar And Communication Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Spoken English Trainer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anamika'S English Academy will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anamika'S English Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anamika'S English Academy does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Anamika'S English Academy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 15/16 , Star heights Bharat Cinema Compound, New mill road, Kurla West Mumbai Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Anamika'S English Academy expects the candidate to work for the following hours: 3.00 - + p.m.part time.
Read more