Sponsored
Verified Job Other Jobs

Office Boy Helper

Dewas, Madhya Pradesh
views
Other Jobs
#296412
Remote / WFH

Job Description

Clean The Office And Serve Tea / Coffee. Deposit Cheque In The Bank. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Office Boy / Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Education World will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Education World expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Education World does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Education World expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-1, H.IG. Colony, LIG Main Road, R.S.S. Nagar, Opp. Jain Mithai Bhandar (JMB), Indore (MP) - 455001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Education World expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7 PM Monday to Saturday
View more Office Jobs in Dewas →
Sponsored

Similar Openings in Other Jobs

More jobs you might like

Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 27m ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 28m ago View Details
Head of Creative Experience krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

1. Role Summary Skyblue is building a creative ecosystem across India that reinaagines how people engage with art. design, and creative expr...

Posted 30m ago View Details
Executive – Facilities krishna2 Verified
Pune, Maharashtra Other Jobs

Administration Job Roles & Responsibilities • Handling administrative requirements of the company. • Supervising contract facility manag...

Posted 3h ago View Details
AI SEO krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs 45000.00 ₹

Job Title: SEO + AEO + GEO Specialist Department: SEO & Growth Marketing Location: Onsite Employment Type: Full-Time Experience: 2–5 Yea...

Posted 3h ago View Details