Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results.
More info about this Medical Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yadav Diagnostic centre will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yadav Diagnostic centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yadav Diagnostic centre does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no. 71 Khirki village Malviya Nagar
Opposite Select City walk District court Saket.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yadav Diagnostic centre expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am -6:00pm | Monday to Saturday
Read more