Responsible For Greeting Customers,Handling Calls,Solving Customer Queries, Ensuring Customer Satisfaction, Asking For Feedback.
More info about this Host / Hostess Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Medtech Foundation will provide a salary in the range of 1+000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Medtech Foundation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Medtech Foundation does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 158 Dum Dum Raod, Kolkata 700028.
8. What are the timings of this job?
Ans. Medtech Foundation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more