Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Hinjewadi
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Have To Design Images For Flyers, Banners, Images, Logo, Video Editing, Reels, Pamplate Design Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Video Editing
More info about Graphic Designer And Video Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yoddhaa Defence Institute will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop, Video editing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yoddhaa Defence Institute, Block-A2, Srk Solus, Marunji Village, Hinjawadi, Pimpri-Chinchwad, Marunji, Maharashtra 411057.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Read more