Responsible For Repairing Autos. Car Servicing
More info about this Four Wheeler Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anand Nagar Ghodbandra Road Thane.
8. What are the timings of this job?
Ans. PARADIGMIT TECHNOLOGY SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more