Experience Of Dth / Stb Repairing.Perform All Rework, Repair, And Test.Repair To Include Hardware Level -3.Troubleshoots Down To The Component Level, Repairs.Responsible For Fault Finding, Repair. Completes Repairs To The Required Standard And Returns Them Within The Designated Period. DTH
More info about this Dth Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. QARMATEK SERVICES PVT. LTD will provide a salary in the range of 13000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. QARMATEK SERVICES PVT. LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. QARMATEK SERVICES PVT. LTD expects the candidate to have the following skills: Dth.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagholi, PUNE.
8. What are the timings of this job?
Ans. QARMATEK SERVICES PVT. LTD expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Read more