Candidate Must Known Rumali Roti,Naan, Kulcha Tandoori Roti,Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor | Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kebab e ristey will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kebab e ristey expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kebab e ristey expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Restaurant experience Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kebab e ristey expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajpur bazer, kol-14+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kebab e ristey expects the candidate to work for the following hours: 12:30pm to 10:30 pm
Read more