Installation, Service Support, Repairs ( @ Customer Places) Install Of Cctv Camera, Intercom, Time Attendance. Etc. ( Service Support, Repairs, Cable Laydown, Site Survey At Customer Place). CCTV | Skills Needed : Wireman
More info about this Cctv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Vision Technologies will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Vision Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Vision Technologies expects the candidate to have the following skills: Cctv, Wireman.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit No: A/103, Nidhi Ind. Complex, Sativali Road, Opp. Maruti sai Service, Vasai (E), Dist. Palghar, Mumbai, Maharashtra-401208.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Vision Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more