Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dev Designs will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dev Designs expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dev Designs does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: jivraj bridge jivraj park ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dev Designs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more