Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Manage Operations, Quotation Management
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Numberdar Solar Energy Haryana will provide a salary in the range of 17000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Numberdar Solar Energy Haryana expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Numberdar Solar Energy Haryana expects the candidate to have the following skills: Manage operations, Quotation management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Numberdar Solar Energy Haryana expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Nissan Car Showroom, Sukhpura chowk, Rohtak.
Near Splash water park.
8. What are the timings of this job?
Ans. Numberdar Solar Energy Haryana expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more