Responsible For Teaching Physics Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students.
More info about this Physics Teacher(Part Time) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kanishka Classes will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kanishka Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kanishka Classes does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House No - 745 B Shanti Paths, Sindhi Colony, Adarsh Nagar, Jaipur - 302004 (Near Jain Hospital).
8. What are the timings of this job?
Ans. Kanishka Classes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more