Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control
More info about this Pest Control Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. G Pest Control India Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. G Pest Control India Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. G Pest Control India Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Pest control.
6. How much experience is required for this job?
Ans. G Pest Control India Pvt. Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhakthavatsala Nagar ,Nellore, Andhra Pradesh 524004 ....
8. What are the timings of this job?
Ans. G Pest Control India Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more