Sponsored
Verified Job Accounting - Finance

Need Accountants

New Delhi, Delhi
views
Accounting - Finance
#313847
Remote / WFH

Job Description

Need 2 Expd . Accountants. More Than 2 Years Experience Compulsory. Audit, Book Keeping, Journal Entry Skills Needed : GST, TDS

More info about this Need Accountants Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Woodlines Architectural Hardwares And Interiors Solutions will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Woodlines Architectural Hardwares And Interiors Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Woodlines Architectural Hardwares And Interiors Solutions expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Gst, Journal entry, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Woodlines Architectural Hardwares And Interiors Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Karolbagh , delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Woodlines Architectural Hardwares And Interiors Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 8:00 pm Monday to Saturday
View more Need Jobs in New Delhi →
Sponsored

Similar Openings in Accounting - Finance

More jobs you might like

Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Manager-Current Account krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

• UPOSITION DESCRIPTION JOB TITLE Manager-Current Account GRADE : M DEPARTMENT Branch Banking, TASC & TPP LOCATION : Branch SUB-DEPARTME...

Posted 4h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

Company Description IMCA & Co is a prominent Chartered Accountant firm in India with over 8 years of experience in delivering exceptiona...

Posted 4h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Accounting - Finance

Job Req ID: 50040 Location: New Delhi, Delhi, IN #job-location.job-location-inline { display: inline; } Function: VIBS About: Vodafone Idea ...

Posted 4h ago View Details