Assembles And Tests Electric Motor And Generator Stators, Armatures, Or Rotors: Inspects Cores For Defects And Aligns Laminations, Using Hammer And Drift. Files Burrs From Core Slots, Using Hand File, Portable Power File, And Scraper. Lines Slots With Sheet Insulation And Inserts Coils Into Slots. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Motor Rewinding Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. India Electric Works will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. India Electric Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. India Electric Works does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. India Electric Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Padam Bhawan, Station Road, Near Rawat Kachori Wala, Sindhi Camp, Jaipur-302006, Rajasthan, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. India Electric Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more