Computer Repair Technician, Aka Pc Repair Technician, Installs, Evaluates, Detects, And Troubleshoots Different Types Of Issues Affecting Computer Systems Or Servers Or Networks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair
More info about this Laptop Repair Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. P R Laptop Solution will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 103, First Floor, Pragati House, 47-48, Nehru Place, Nehru Place, Delhi - 11001+ (Satyam Cineplexes).
8. What are the timings of this job?
Ans. P R Laptop Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more