Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.
More info about this Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Star Lab Ecg will provide a salary in the range of 5000 INR to 100000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Star Lab Ecg expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Star Lab Ecg does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.34/6, Adhi Manjunathan Complex, Mc Road, Pallikonda, Vellore - 63580+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Star Lab Ecg expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more