Network Technicians Are Responsible For Designing And Installing Well-Functioning Computer Networks And Systems. They Install Internet Connections And Electronic Cabling. They May Also Perform Troubleshooting On System Failures To Maintain Long-Term Efficiency Within An Area.
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delta Peripheral System Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delta Peripheral System Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delta Peripheral System Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No, 3+, Jawahar Nagar Rd, Sindhi Colony, Jaipur, Rajasthan 302004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Delta Peripheral System Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more