Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 24000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Malleshpalya
Working Hours :
+:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Online Product Listings, Inventory, And Order Fulfillment. Coordinate With Teams To Optimize Website Performance And Customer Experience. Monitor Sales Metrics And Address Operational Challenges. Record Sales And Purchases, Manage Purchase And Sales Return, Enable Stock Audit. Basic Excel | Skills Needed : Computer, Tally
More info about Inventory Associate Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aashvi Couture will provide a salary in the range of 17000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aashvi Couture expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aashvi Couture expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aashvi Couture, Mahesh Towers, Vignan Nagar Main Road, Malleshpalya, Bangalore - 560075.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aashvi Couture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.
Read more