Sponsored
Verified Job Retail / Counter Sales

Field Sales amp Marketing Executive

Rohtak, Haryana
views
Retail / Counter Sales
#296878
Remote / WFH

Job Description

Field Pe Jaake Hardware Tools Product Sell Karna. (Hardware Tools, Hand Tools & Power Tools). 1 - 2 Years Experience Compulsory. Should Have : Bike B2B, Distributor

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b Bike, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avior Corporate Park, Mulund West, Mumbai, Maharashtra 124001.

8. What are the timings of this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Field Jobs in Rohtak →
Sponsored

Similar Openings in Retail / Counter Sales

More jobs you might like

Wholesale Sales Associate nabina Verified
Jaipur, Rajasthan Retail / Counter Sales

Only serious candidates please apply We are looking for an enthusiastic and customer-oriented female salesperson to manage sales at our whol...

Posted 1d ago View Details
Jaipur, Rajasthan Retail / Counter Sales

are looking for a Store Associate to join our team at QUESS CORP LIMITED to assist shoppers, provide product information, process transactio...

Posted 1d ago View Details
Jaipur, Rajasthan Retail / Counter Sales

Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arra...

Posted 1d ago View Details
Sales Girl nabina Verified
Jaipur, Rajasthan Retail / Counter Sales

Salary Range : Rs. 7000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arran...

Posted 1d ago View Details
Jaipur, Rajasthan Retail / Counter Sales

We are looking for a Store Helper to join our team at Ifra Fashion to assist shoppers, provide product information, process transactions, an...

Posted 1d ago View Details
Ambitious Realtor lalit2 Verified
Calgary, Alberta Retail / Counter Sales

Realtor Wanted: Build a Thriving Career Without the Stress Why Join Our Team? Are you tired of the roller coaster of inconsistent income, re...

Posted 1d ago View Details