Prepare Mis Reports And Doing Follow Up With The Team. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel
More info about this Executive Assistant - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree raj international will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree raj international expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree raj international expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree raj international expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 216/3a ajc Bose road
Kolkata - 17.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree raj international expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more