Basic Knowledge Of Electronic Hardware Must Know Electronic Components Usage. Soldering - Smd Smt Through Hole Both. Must Know How To Use Multimeter. Electronic Testing Experience, If Available, Shall Be An Added Advantage. Iti Freshers.
More info about this Electronics Technician (Iti) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/s Techno Instrumentation India Pvt. Ltd., Plot No. 67, street No. 1B, Friends Colony Industrial Area, G. T. Road Shahdra, Delhi-NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more