Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Internet Surfing
More info about this Computer Sales Persons Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Exclusive Pc World will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to have the following skills: Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Exclusive pc world
Shop no.146 c block ctc parklane
Secunderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more