Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing, Painting, Washing
More info about this Car Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. mahesh motors pvt ltd will provide a salary in the range of 13500 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. mahesh motors pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. mahesh motors pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Car servicing, Painting, Washing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. mahesh motors pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: opp parthona orthopeadic super speciality hospital, near beharbari police point, beharbari, guwahati-781001.
8. What are the timings of this job?
Ans. mahesh motors pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 8.45 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more