The Repair Technician Is Responsible For Diagnosing, Troubleshooting, And Repairing Various Types Of Equipment, Machinery, Or Systemsthe Technician Must Possess Strong Technical Knowledge, Problem-Solving Skills, And Attention To Detail To Effectively Identify And Resolve Issues.Provide Technical Support: Respond To Service Calls Or Inquiries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Board Level Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghansoli, Navi Mumbai-400701.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more