Responsible For Repairing Autos. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Bike Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manu Motors will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manu Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manu Motors does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Manu Motors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Begur Road, Bomanahalli, Bangalore, Karnataka.
8. What are the timings of this job?
Ans. Manu Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more