Responsible For Repairing Two Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Auto Service Consultant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. G.L Suzuki will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. G.L Suzuki expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. G.L Suzuki does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. G.L Suzuki expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-35 G.T karnal road industrial area, near gujrawala town.
8. What are the timings of this job?
Ans. G.L Suzuki expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more