Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Aquaguard). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Aquaguard
More info about this Aquaguard Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pure H20 Systems will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pure H20 Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pure H20 Systems expects the candidate to have the following skills: Aquaguard.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pure H20 Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground floor, Ekta building, Left bhusari colony, paud road ,kothrud, pune-411038.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pure H20 Systems expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Read more