Day-To-Day Admin Operations.Prepare Reports, File Hard Copy.Manage Appointments, Hotel ,Travel Arrangements.Maintain Minutes Of Meetings In A Prescribed Format.Handle Calls, Incoming - Outgoing Mail ,Packages.Organize, Maintain Filing Systems, Both Electronic And Physical.Manage Office Attendance.Oversee The Maintenance And Cleanliness Of Office. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel
More info about this Admin Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubhanjali will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubhanjali expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubhanjali expects the candidate to have the following skills: Basic excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubhanjali expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shubhanjali, 42, Sidhpura Industrial Estate, Gaiwadi, Near SRL Diagnostics, S V Road, Goregaon West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shubhanjali expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Read more