Apply on WorkIndia.in
Accounts Admin
S
SVRE Energy Pvt Ltd
Hyderabad, Telangana
Apply on WorkIndia.in
7 hours ago₹18T–₹24T a monthFull–time
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. And Gst. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Finalization | Journal Entry, Tax returns, Book Keeping
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tax returns.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: road no 1 banjara hills.
8. What are the timings of this job?
Ans. SVRE Energy Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more