Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Internet Cable Etc( All Type Electrical And It Project). Skills Needed : Electrician
More info about this Electrician Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DS Electric IT Solution will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the candidate to have the following skills: Electrician.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot Number - C 17+ Sector 10 Noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more