Responsible For Wordpress Site Development And Full Customization. Must Have Proper Html, Css, And Js Knowledge To Solve Problems. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Web
More info about this Wordpress Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AS Growth Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AS Growth Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AS Growth Solution expects the candidate to have the following skills: Web.
6. How much experience is required for this job?
Ans. AS Growth Solution expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5/12, Sitala Mata Lane, Near Noapara Metro, Kolkata- 711401.
8. What are the timings of this job?
Ans. AS Growth Solution expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Read more