Sponsored
Verified Job Customer Support / TeleCaller

Wireman Lapkaman

Ahmedabad, Gujarat
views
Customer Support / TeleCaller
#305959
Remote / WFH

Job Description

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : Wireman

More info about this Wireman Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. S N elecrical will provide a salary in the range of 17000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. S N elecrical expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. S N elecrical expects the candidate to have the following skills: Wireman.

6. How much experience is required for this job?

Ans. S N elecrical expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vadsar, Gandhinagar Ahmedabad - 382721..

8. What are the timings of this job?

Ans. S N elecrical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Wireman Jobs in Ahmedabad →
Sponsored

Similar Openings in Customer Support / TeleCaller

More jobs you might like

Customer Support Agent amit3 Verified
Mumbai, Maharashtra Customer Support / TeleCaller

At TalentPop App, we believe customer support is more than just answering questions — it’s about building trust and connection. We’re on the...

Posted 7h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Customer Support / TeleCaller

Job Summary - The Call Center SPOC (Single Point of Contact) will be responsible for coordinating with AMC and CAMS to ensure smooth operati...

Posted 7h ago View Details
Ajmer, Rajasthan Customer Support / TeleCaller

We’re Hiring International Customer Support Executive BPO Sector Are you passionate about customer service and confident in communicating in...

Posted 9h ago View Details