Sponsored
Verified Job Jobs

UiUx Designer

New Delhi, Delhi
views
Jobs
#473293
Full Time

Job Description

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Pira Garhi

Working Hours :
+:30 AM - 7pmPM 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off

Additional Info
Planning, Designing And Creating Ui/Ux Strategy On Photoshop, Creating Design Mockups, High Fidelity Wireframes. More Than 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : Photoshop, Illustrator UI-UX

More info about Ui/Ux Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop, Ui-ux.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Peeragarhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7pmPM 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off.
View more Uiux Jobs in New Delhi →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 9m ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 11m ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 13m ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 17m ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 18m ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 19m ago View Details