Expert In Teaching Class 1-8 School Students All Subjects. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi, English
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CAREER AVENUES will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CAREER AVENUES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CAREER AVENUES expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. CAREER AVENUES expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CAREER AVENUES,C-4 GREEN PARK EXTENSION NEAR GREEN PARK New Delhi-16.
8. What are the timings of this job?
Ans. CAREER AVENUES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Read more