₹15T–₹30T a month
Full–time
Visualizing And Sketching Design Plans As Per Client Requirements In Drawings Or Software Like Autocad. Note: Civil Degree/ Diploma Candidate Preference. Specialization: Etp| Stp | Ro Plant Operator Ro Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Site Supervision, MS Office
More info about this Autocad Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sagar Technochem will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sagar Technochem expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sagar Technochem expects the candidate to have the following skills: Ms office, Site supervision.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sagar Technochem expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mansarovar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sagar Technochem expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more