Responsible For Teaching Pre-Primary School Students, Helping Them Improve, Solving Their Problems. Pre-Primary, Nursery | Languages : Hindi, English
More info about this Pre-Primary Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pro Home Tutors will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pro Home Tutors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pro Home Tutors expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Nursery, Pre-primary.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi mumbai, Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pro Home Tutors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more