Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Gota
Working Hours :
Shift will Rottesal | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Online Product Listings, Inventory, And Order Fulfillment. Coordinate With Teams To Optimize Website Performance And Customer Experience. Monitor Sales Metrics And Address Operational Challenges.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ancy Hr Solutions Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ancy Hr Solutions Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ancy Hr Solutions Pvt Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nirma university gota.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ancy Hr Solutions Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: Shift will Rottesal | Monday to Saturday.
Read more