Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Odhav
Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes And Dispatch To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Ballmill Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DELTA HYDROCARBON (DELTA HYDROCARBON) will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DELTA HYDROCARBON (DELTA HYDROCARBON) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DELTA HYDROCARBON (DELTA HYDROCARBON) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DELTA HYDROCARBON (DELTA HYDROCARBON) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 18+/1+0, G.V.M.M,Industrial Estate, Odhav.
8. What are the timings of this job?
Ans. DELTA HYDROCARBON (DELTA HYDROCARBON) expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Read more