Cleaning Clothes, Delivering Cleaned Clothes. Helping Customers.
More info about this Laundry Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Super laundary will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Super laundary expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Super laundary does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Laundary Boy.
8. What are the timings of this job?
Ans. Super laundary expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more